Bine ati venit!

Parteneri

 • Holcim Romania este unul dintre cei mai activi investitori din industria constructiilor din Romania. Investitiile in modernizarea tehnologiei de productie, protectia mediului, dezvoltarea afacerii, sanatatea si securitatea in munca, proiecte sociale si in domeniul resurselor umane sunt o prioritate pentru Holcim.

  Compania detine si opereaza doua fabrici de ciment la Campulung si Alesd, o statie de macinare la Turda, o retea 16 de statii ecologice de betoane, 5 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali, un terminal de ciment la Bucuresti si unul la Turda.

  Principiul pe care se consolideaza intreaga strategie de business a Holcim este cel al dezvoltarii durabile, care se concretizeaza in toate actiunile companiei prin tripla abordare a liniilor directoare – performanta economica, protectia mediului inconjurator si responsabilitatea sociala. Holcim Romania pune astazi bazele solide ale unui viitor durabil prin eforturile de a raspunde intr-o maniera sustenabila prezentului.

 • CESAL este punctul de întâlnire între două experiențe complementare.

  Pe de o parte, o tradiție de aproape un secol de când, în Oradea, Zankl und Sohne au început să producă vopsele.
  Pe de altă parte, forța tehnologiei unei companii, ATLAS, lider european în producția de adezivi și mortare uscate.

  Pe de o parte, capacitatea de inovație a unui colectiv care din 1976 face cercetare în domeniul materialelor pulverulente.
  Pe de alta parte, forța financiară și umană a unui Grup cu peste 2.000 de angajați.

  CESAL reuneste cele doua experiențe pentru a oferi, consumatorului din România, materiale de construcții de calitate.

 • Fabryo Corporation este lider de piaţă în industria de lacuri şi vopsele decorative din România, cu un portofoliu curat, variat şi demn de un "creator de vopsele"! Compania deţine cea mai mare platformă de producţie de vopsele şi lacuri decorative din Europa de sud-est, desfăşurată pe 50.000 de m2, cu o capacitate de producţie de 250 t pe zi. Portofoliul companiei cuprinde vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate exclusiv pe piata romaneasca sub marcile savana, INNENWEISS si ROST.

 • Compania Ceramica Iasi este orientata catre cercetarea si productia celor mai performante caramizi si blocuri ceramice din punct de vedere al rezistentei la compresiune si al conductivitatii termice.

  Ceramica Iasi este unul dintre liderii pietei romanesti ai materialelor pentru zidarie, acoperisuri si finisaje. Cu peste 40 de ani de experienta in spate si peste 200 de angajati, compania este recunoscuta in top pentru calitatea superioara a produselor sale precum si pentru rezistenta la compresiune a materialelor pentru zidarie.

  Brikston este marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi si reprezinta peste 90% din cifra de afaceri a companiei. Promisiunea brandului Brikston este o declaratie de seriozitate. Fiecare produs este inzestrat sa ofere cea mai mare rezistenta de pe piata in domeniul constructiilor.

  Pentru Brikston, puterea inseamna siguranta unor suprafete impecabile.

 • SC ISOPOR SRL infiintata in anul 1998 are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de placi termoizolante din polisitren expandat ignifugat. Fiind una din primele firme producatoare de materiale termoizolante SC ISOPOR SRL reuseste in cei peste 10 ani de prezenta pe piata romanesca sa se impuna prin calitatea produselor, profesionalism si creativitate.

  SC ISOPOR SRL are sediul administrativ, de productie si logistica in municipiul Cluj-Napoca. Din anul 2008 SC ISOPOR SRL face parte integranta din grupul SWISSPOR ELVETIA.

  Firma acreditata ISO9001 pentru sistemul de management al calitatii, SC ISOPOR SRL produce placi termoizolante din polistiren expandat ignifugat pe baza unei tehnologii moderne de fabricatie avand la origine materie prima de cea mai buna calitate. Produsele ISOPOR respecta cerintele standardului European EN 13163 si acopera in intregime gama tipodimensionala necesara realizarii unei termoizolatii la un standard ridicat.

 • Gecsat SA se numără în rândul producătorilor de sticlă din lume de peste 90 de ani. Începutul a fost în 1918 când prin politica de stimulare a investiţiilor în industrie, se înfiinţează „Fabrica de Sticlă Ardeleana“, societate anonimă Română de Diciosânmărtin, actualul Târnăveni, condusă de un grup restrâns de acţionari cu capital de 1 milion lei.

  În anul 1991 compania primeşte numele de Gecsat SA şi se constituie ca societate comercială pe acţiuni, privatizându-se apoi în anul 1995 prin cumpărarea întregului pachet de acţiuni de la statul român. Capitalul societății este integral privat, 100 % românesc. În anul 2006 s-a pus în funcţiune linia de polistiren expandat şi linia de producţie a mortarelor uscate pe bază de nisip de quartz, în special pentru termosistem. Sistemul de termoizolare compus din cele două produse a fost denumit GecsaTherm. In anul 2007 s-a pornit investiţia într-o linie modernă de producţie a vatei minerale de sticlă. Această linie s-a finalizat la începutul anului 2009 şi a început producţia în luna martie 2009.

 • BILKA este un grup de companii cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2005, sub numele de HG Construct.

  BILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, ce pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii pentru acoperis, la preturi competitive si din materiale de calitate superioara.

 • Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.

  Compania detine un portofoliu de peste 10 000 de clienti, din mai multe domenii de activitate, cei mai multi dintre acestia activand in domeniul constructiilor. In Romania, centrele comerciale Arabesque sunt la: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Tg. Mures, Oradea si Baia Mare.

 • Grupul Ambient a fost fondat în anul 1993 si a are ca obiect de activitate vânzarea de materiale de construcții si produse pentru amenajarea locuintei.

  Viziunea Ambient este de a deveni prima alegere a clienţilor pentru amenajarea şi construcţia casei lor – oferindu-le sfaturile, produsele şi soluţiile de care au nevoie. În acelaşi timp, compania doreste sa fie prima alegere a partenerilor sai - meşteri, companii de construcţii, antreprenori şi distribuitori locali - oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor preţuri competitive, sprijinul operaţional şi logistic de care au nevoie pentru a satisface cerinţele propriilor clienţi.

 • LEMNCONFEX a fost fondata in anul 1991. Domeniul de activitate al firmei initial a fost confectionarea de europaleti, activitate in care isi are originea si denumirea firmei. Din anul 1994 societatea si-a schimbat domeniul de activitate, ocupandu-se pana in prezent cu comercializarea de materiale de constructii, precum si cu transport intern si international de marfuri.

  Firma si-a continuat procesul de extindere din 2001, deschizand noi depozite in Cluj Napoca, Satu Mare si Targu Mures. Acest fapt contribuie in mod cert la deservirea mai prompta a clientilor in toata tara.

 • Clar a fost infiintata la Cluj, in 1992. Ca si atunci, compania comercializeaza materiale de constructii si metale. Intre timp, compania a crescut si a devenit unul dintre cei mai mari si mai apreciati distribuitori din aceasta parte de tara. 60% din activitate se concentreaza pe distribuirea de metale si produse din otel in toata Transilvania.

  Firma si-a continuat procesul de extindere din 2001, deschizand noi depozite in Cluj Napoca, Satu Mare si Targu Mures. Acest fapt contribuie in mod cert la deservirea mai prompta a clientilor in toata tara. Incepand cu anul 2006 compania isi are sediul in Showroom-ul CLAR de pe strada Campina nr.51-53, Cluj-Napoca.