Bine ati venit!

Despre noi

          Societatea comerciala MASSA COMIMPEX SRL a fost infiintata in anul 1996, dar si-a inceput activitatea doar in septembrie 2003, in localitatea Dej, deschizand primul punct de lucru pe strada Bistritei nr.7. Activitatea principala a societatii este comertul cu materiale de constructii.

          Ca orice inceput, nici cel al companiei noastre nu a fost unul usor. Am inceput prin a comercializa o gama restransa de produse (var, ciment, adezivi, otel beton, BCA) si cu o echipa formata din 5 oameni. In prezent comercializam 99% din produsele existente pe piata si ne mandrim cu o echipa formata din 28 de profesionisti.

          Obiectivul principal al activitatii noastre este satisfacerea clientilor si intrucat nevoile acestora sunt in permanenta schimbare am incercat sa le oferim cele mai bune si avantajoase solutii. Am castigat increderea clientilor prin multa munca si seriozitate. Ne place sa-i stim multumiti, asa ca transportul este gratuit in Dej si in comunele limitrofe, pentru comenzi mai mari de 200 RON, iar pentru distante mai mari avem un tarif foarte bun.

          Pentru a creste eficienta in gestionarea produselor acestea au fost divizate in trei magazine, doua pe strada Bistritei nr.7 si un magazin situat pe str. Bistritei nr.3. Pentru deschiderea magazinului de pe str. Bistritei nr.3 am achizitionat in anul 2011 o cladire administrativa, un depozit de 3200 mp format din  parter si etaj si un teren betonat cu o suprafata de 40 arii. Depozitul achizitionat a fost renovat si in prezent gazduieste un magazin cu vanzare la parter, aici veti gasi produse pt zidarie(caramizi, BCA, ciment, var, adezivi) si materiale lemnoase, iar la etaj s-a amenajat un showroom pentru gresie, faianta, obiecte sanitare(cabine de dus, baterii, lavoare, cazi de baie) parchet si accesorii. Un magazin de pe str. Bistritei nr.7 gazduieste instalatii de apa si canalizare, tevi si profile metalice, cosuri de fum, sobe si caramizi refractare. In cel de-al doilea veti gasi vopsele, tencuieli decorative, lacuri, instalatii de incalzire, electrice, scule si unelte.